logo

Telefon: 0935-124 70
Fax: 0935-124 80

E-post. info@byggexperten.nu

Ombyggnation

ombyggnationEn ombyggnation innebär att du vill bygga om, på eller i en redan befintlig byggnad. Renovera, bygga om, bygga ut, omstrukturera den befintliga planslösningen.
Det kan innebär allt från att bygga om och renovera ett vardagsrum till att vi tar upp för nya fönster till att bygga om garaget eller fritidshuset.

Med vår samlade breda kompetens kan vi hjälpa er hela vägen, från ritningar och konstruktion till färdigt projekt. Med våra professionella hantverkare så kan vi tillsammans att genomföra byggprojektet.

En renovering innebär många val för dig som kund. Ta hjälp av oss så hjälper vi er att strukturera upp alla dessa val utifrån era önskemål, samtidigt som vi filtrerar utbudet på marknaden.

En ombyggnation kan innefatta tjänster som: Ytskiktsrenovering (nya tapeter, målning, golv, fönster, fasad, etc.), Förändring av planlösningen, Konstruktionsritningar, Tillbyggnad eller bygga på extra våningsplan, Inredningar m.m.

Gratis offert!

Vi kommer gärna ut och besöker er, kostnadsfritt, på plats för att kunna ta fram ett så exakt kostnadsförslag som möjligt.
Begär en kostnadsfri offert här och nu!

BEGÄR OFFERT

 

Kontakta oss på: Tel: 0935-124 70 Mobil: ​​​​​​​070-281 59 92 Mail: Klicka här

Våra öppettider:   Vardagar 09:00-16:00
   Lördag  Stängt
  Söndag Stängt