Bygga om och renovera?

Branschstandard och kvalitet ger långa kundrelationer

Ombyggnation i Vännäs eller Umeå?

En ombyggnation innebär att du vill bygga om, på eller i en redan befintlig byggnad. Renovera, bygga om, bygga ut, omstrukturera den befintliga planslösningen. Det kan innebär allt från att bygga om och renovera ett vardagsrum till att vi tar upp för nya fönster till att bygga om garaget eller fritidshuset.

Med vår samlade breda kompetens kan vi hjälpa er hela vägen, från ritningar och konstruktion till färdigt projekt. Med våra professionella hantverkare och mattläggare så kan vi tillsammans genomföra byggprojektet på bästa sätt.

En renovering innebär många val för dig som kund. Ta hjälp av oss så hjälper vi er att strukturera upp alla dessa val utifrån era önskemål, samtidigt som vi filtrerar utbudet på marknaden.

En ombyggnation kan innefatta tjänster som: Ytskiktsrenovering (nya tapeter, målning, golv, fönster, fasad, etc.), Förändring av planlösningen, Konstruktionsritningar, Tillbyggnad eller bygga på extra våningsplan, Inredningar m.m.

Badrumsrenoveringar med egna mattläggare

Vi utför även badrumsrenoveringar och har egna mattläggare. Önskas golvvärme så kan vi ordna det. Du är varmt välkommen med dina funderingar.

Ombyggnationer och badrumsrenovering med egna mattläggare, Umeå och Vännäs

Exempel på ombyggnationer

Kontakta oss

Intresserad? Låt oss veta så berättar vi mer…

Vi kommer gärna ut och besöker er på plats, kostnadsfritt, för att kunna ta fram ett så exakt kostnadsförslag som möjligt.

Maila oss

info@byggexperten.nu

Adress

Marahällan 8, 911 94 Vännäs

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.