Uterum/inglasad altan

Branschstandard och kvalitet ger långa kundrelationer

Vi bygger proffsiga inglasade uterum i Vännäs eller Umeå

På Byggexperten specialiserar vi oss på att förverkliga drömmen om det perfekta uterummet för ditt hem. Med vår expertis och passion för byggnation erbjuder vi skräddarsydda lösningar för inglasade uterum och altaner, anpassade efter dina önskemål och behov. Vårt mål är att skapa vackra, funktionella och hållbara uterum som förlänger sommaren och ökar livskvaliteten för villaägare i Vännäs, Umeå och omkringliggande områden.

Specialister på uterum från Halle

Vi är officiella återförsäljare, både vad gäller sortiment och installation för Halles uterum. Via halle erbjuder vi kompletta uterum, både standardmässiga och anpassade. Kolla gärna igenom utbudet för uterum på Halle.se. Med vår expertis och rådgivning kan vi förverkliga dina planer.

Vårkampanj – Halle – 22/3-22/4

Just nu kör vi även Halles vårkampanj fr.o.m. den 22:mars – 22:a april. Vi går ut med erbjudandet 15% rabatt till kund på Halles REK-prislista. Läs mer på Halles hemsida.
Vårkampanj för Uterum av Halle

Varför välja ett inglasat uterum från Byggexperten?

  • Personlig service: Vi arbetar nära dig genom hela processen, från första skiss till färdigt uterum, för att säkerställa att slutresultatet överensstämmer med dina visioner.
  • Högkvalitativa material: Vi använder endast de bästa materialen som garanterar lång hållbarhet och minimalt underhåll över tid.
  • Lokal expertis: Med vår gedigna kunskap om lokala byggnormer och väderförhållanden i Vännäs och Umeå-området kan vi designa uterum som står emot vårt unika nordiska klimat.
  • Flexibla lösningar: Oavsett om du önskar ett enkelt inglasat uterum för mysiga sommarkvällar eller en mer omfattande tillbyggnad som integreras med ditt hus, har vi kunskapen att förverkliga dina drömmar.

Vårt engagemang

På Byggexperten är vi inte bara byggare – vi förverkligar  drömmar. Vi förstår vikten av att ditt nya uterum inte bara ska vara vackert att se på, men också ett bekvämt och inbjudande utrymme där du och din familj kan skapa minnen för livet. Vårt engagemang är din trygghet; vi står vid din sida genom hela projektet och säkerställer att allt genomförs enligt plan, budget och tidsram.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Är du redo att ta nästa steg mot ditt dröm-uterum? Kontakta oss på Byggexperten idag för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att tillsammans med dig utforska möjligheterna att skapa ett unikt uterum som förhöjer din bostad och ditt utomhusliv. Välkommen att dela din vision med oss – låt oss bygga den tillsammans!

Inglasningar av altaner och uterum, Vännäs och Umeå
Kontakta oss

Intresserad? Låt oss veta så berättar vi mer…

Vi kommer gärna ut och besöker er på plats, kostnadsfritt, för att kunna ta fram ett så exakt kostnadsförslag som möjligt.

Maila oss

info@byggexperten.nu

Adress

Marahällan 8, 911 94 Vännäs

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.